Työväenkirjallisuuden päivä 2018 keräsi ennätysmäärän yleisöä!

Työväenkirjallisuuden päivää vietettiin jälleen erinomaisissa tunnelmissa lauantaina 1.9.2018. Monipuolisen ja runsaan ohjelman vuoksi myös osanottajien joukko oli ennätyksellisen suuri: päivän eri ohjelmanumeroita seurasi yhteensä hieman yli 2000 kuulijaa, mikä on peräti kaksinkertainen määrä aiempiin vuosiin verrattuna!

Pääohjelman ehdoton vetonaula oli tapahtuman avajaiset, pääpuhujanaan presidentti Tarja Halonen. Myös sisällissotaa käsittelevä paneelikeskustelu ”Vallan veriteot” veti auditorion tupaten täyteen. Kiinnostunutta kuulijakuntaa riitti koko päivän ajaksi.

Työväenkirjallisuuden päivää ei olisi ilman tekijöitä ja tukijoita, muttei myöskään ilman yleisöä. Lämmin kiitos upeille esiintyjille, ahkerille talkoolaisille, innokkaalle yleisölle, näytteilleasettajille, tukijoille ja yhteistyökumppaneille! Nähdään Työväenkirjallisuuden päivässä taas ensi vuonna!

Leave A Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *