Näytteilleasettajille

Kutsu

Työväenkirjallisuuden päivä järjestetään tänä vuonna lauantaina 7.9.2019 klo 11–18 Työväenmuseo Werstaalla. Yhteiskunnallinen ja kantaaottava kirjallisuuspäivä houkuttelee Tampereen ydinkeskustaan, Finlaysonin tehdasalueelle, jälleen ison joukon kirjailijoita, kustantajia, tutkijoita ja kirjallisuuden ystäviä. Tänä vuonna tapahtuma järjestetään jo kymmenennen kerran.

Työväenkirjallisuuden päivän juhlavuoden teemana on MAMMONA. Maallisen mammonan – rahan, voittojen, varallisuuden, jatkuvan talouskasvun – tavoittelu on jo pitkään polkenut alleen inhimilliset ja ympäristöarvot, eikä radikaalia muutosta ole näköpiirissä. Tapahtumassa pohditaan muun muassa, mihin ahneus ja mammonan palvonta johtavat. Miten mammona ilmenee kirjallisuudessa ja tavallisen ihmisen arjessa?

Kutsumme mukaan nyt myös näytteilleasettajia. Tarjoamme teille kahta tapaa näkyä tapahtumassamme:

1) Voitte varata näytteilleasettajien pöydän kirjamyyntiä ja toimintanne esittelyä varten. Pöytävuokramme on 60 e/pöytä (70cm X 120cm).

2) Myyntipöytien lisäksi tarjoamme teille maksutta ohjelma-aikaa vuoden yhteiskunnallisten uutuuskirjojen esittelylle, kirjailijahaastatteluille sekä muulle ohjelmalle.

Näytteilleasettajien pöydät tulevat tänä vuonna entisen taidehalli TR1:n Vooninkisaliin, joka sijaitsee Työväenmuseo Werstaan välittömässä läheisyydessä. Sisäänkäynti TR1:een on samalta sisäpihalta kuin Werstaalle eli Väinö Linnan aukiolta, ja se sijaitsee katutasossa. Näytteilleasettajien ohjelmalavat ovat Werstaan Työväentalossa (n. 50 yleisöpaikkaa) ja Bertel-salissa (n. 100 yleisöpaikkaa).

Kaikkien ajoissa ilmoittautuneiden näytteilleasettajien nimet tulevat näkyviin myös tapahtuman kotisivuille sekä käsiohjelmaan.

Tapahtumaamme voitte ilmoittautua alla olevalla lomakkeella koordinaattori Milla Peltoselle joko postitse tai sähköpostitse 31.5. mennessä. Sähköpostitse ilmoittautuessanne pyydämme teitä lähettämään allekirjoitetun lomakkeen skannattuna. Muistattehan, että ilmoittautuminen on sitova.

Ohjelmaehdotusten osalta kannustamme yhteydenottoon mahdollisimman pian mutta viimeistään 31.5., koska ohjelma-aikoja on tarjolla rajallisesti. Otattehan ehdotuksissa huomioon myös tapahtumamme tämänvuotisen teeman MAMMONA.

 

AVAA JA TULOSTA LOMAKE TÄSTÄ: Ilmoittautumislomake_TvKP2019

 

Ilmoittautumiset ja lisätiedot:

milla.peltonen(at)tyovaenmuseo.fi

050 440 1180

Posti:
Työväenmuseo Werstas / Työväenkirjallisuuden päivä
Väinö Linnan aukio 8
33210 Tampere