Näytteilleasettajille

Kutsu

Suomen kirjallisuustapahtumien joukkoon vakiintunut Työväenkirjallisuuden päivä järjestetään tänä vuonna lauantaina 1.9.2018 klo 11–17.30 Työväenmuseo Werstaalla. Yhteiskunnallinen ja kantaaottava kirjallisuuspäivä houkuttelee Tampereen ydinkeskustaan, Finlaysonin historialliselle tehdasalueelle, jälleen suuren joukon kirjailijoita, kustantajia, tutkijoita ja kirjallisuuden ystäviä.

Tänä vuonna tapahtuman teema on Vapaus, vastuu,vallankumous. Osa ohjelmasta keskittyy vuoden 1918 sisällissotaan ja siitä kertoviin kirjoihin, osa tämän päivän kysymyksiin.

Nyt kutsumme mukaan myös näytteilleasettajia. Aiemmilta vuosilta tuttuun tapaan tarjoamme teille kahta tapaa näkyä tapahtumassamme:

1) Voitte varata näytteilleasettajien pöydän Työväenmuseo Werstaan tiloista kirjamyyntiä ja toimintanne esittelyä varten. Pöytävuokramme on 60 e/pöytä (70cm X 120cm).

2) Myyntipöytien lisäksi tarjoamme teille maksutta ohjelma-aikaa vuoden yhteiskunnallisten uutuuskirjojen esittelylle, kirjailijahaastatteluille sekä muulle ohjelmalle.

Myyntipöydät tulevat toisen kerroksen Mestari-saliin. Sen tuntumassa ovat myös näytteilleasettajien ohjelmalavat: Työväentalon lava (n. 50 yleisöpaikkaa) ja Bertel-sali (n. 100 yleisöpaikkaa).

Kaikkien tapahtumaamme ajoissa ilmoittautuneiden näytteilleasettajien nimet tulevat näkyviin tapahtuman kotisivuille sekä käsiohjelmaan.

Tapahtumaamme voitte ilmoittautua alla olevalla liitelomakkeella joko postitse tai sähköpostitse koordinaattorille 31.5. mennessä. Sähköpostitse ilmoittautuessanne käyttäkää lomakkeen skannattua versiota. Muistattehan, että ilmoittautuminen on sitova.

Ohjelmaehdotusten osalta toivomme yhteydenottoja mahdollisimman pian, koska ohjelma-aikoja on tarjolla rajallisesti. Otattehan ehdotuksissa huomioon myös tapahtumamme tämänvuotisen teeman Vapaus, vastuu, vallankumous.

Lomake: Ilmoittautumislomake_naytteilleasettajat_TVKP2018

Ilmoittautumiset ja lisätiedot:

Milla Peltonen, Työväenkirjallisuuden päivän koordinaattori
p. 050 4401180

milla.peltonen(at)tyovaenmuseo.fi

Posti:
Työväenmuseo Werstas / Työväenkirjallisuuden päivä
Väinö Linnan aukio 8
33210 Tampere